De heer Van der Graaf kwam bij Huykman & Duyvestein maatschoenen voor het aanmeten van volledige orthopedische schoenen. Meneer had veel pijn in de enkel door een extreme platvoet.

Zijn 2e hulpvraag was een voorziening voor in zijn voetbalschoenen. Meneer is KNVB scheidsrechter en hij wil heel graag blijven fluiten. Zonder een voorziening zou meneer moeten stoppen.

Een orthopedisch voetbed (in de volksmond ook wel steunzool genoemd) passend maken in een confectieschoen (schoen uit de winkel) of passend maken in een semi orthopedische schoen, bood onvoldoende steun om meneer goed te kunnen helpen.

Uiteindelijk hebben wij een sportorthese gemaakt die meneer in zijn voetbalschoen kan dragen. In plaats van stoppen met fluiten kwam meneer onlangs een nieuwe sportorthese laten aanmeten. De eerste is versleten door het vele gebruik voor zijn werk als scheidsrechter.

Bekijk onze Brochure


Meld u aan voor onze nieuwsbrief en lookbooks


HUYKMAN & DUYVESTEIN
ZILVERSTRAAT 21
2544 EJ DEN HAAG