Mevrouw Pietersen heeft in het verleden meerdere steunzolen bij Huykman & Duyvestein aangeschaft. Door de lange smalle voeten en een lengteverschil tussen de linker- en rechtervoet, was het altijd lastig om goed passend schoeisel te vinden. Uiteindelijk waren alleen steunzolen niet voldoende om het voetprobleem op te lossen.

Op het gezamenlijke voeten/schoenenspreekuur in het HagaZiekenhuis  in Den Haag, heeft de orthopeed semi orthopedische schoenen voorgeschreven.

Door Huykman & Duyvestein zijn semi orthopedische schoenen gemaakt op een gebroken leest waarbij de voorkant breder is dan de achterkant. Voor de rechterkant is een langere leest gebruikt en zijn de schoenen voorzien van een dikker en zachter voetbed.

Met deze op maat gemaakte schoenen kan mevrouw prettiger lopen, waar wij natuurlijk ook erg blij mee zijn.

 

Heeft u ook moeite met aanschaffen van goed passend schoeisel?
Laat u dan geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.
Hier vindt u onze contactgegevens.

Bekijk onze Brochure


Meld u aan voor onze nieuwsbrief en lookbooks


HUYKMAN & DUYVESTEIN
ZILVERSTRAAT 21
2544 EJ DEN HAAG