De afgelopen 2 weken zijn wij gesloten geweest en waren wij alleen geopend voor spoedgevallen.
In deze nieuwsbrief leest u welke maatregelen wij hebben genomen en welke aanpassingen wij hebben gedaan.

Vanaf maandag 6 april gaan wij weer open
Wij gaan het fysieke klantencontact zoveel mogelijk beperken.
Wij kunnen u alleen helpen als u GEEN klachten heeft zoals hoesten, niezen, neusverkoudheid, keelpijn of koorts.
Onze branchevereniging NVOS-Orthobanda adviseert om alleen het noodzakelijke te doen.
Onder noodzakelijke zorg wordt zorg verstaan die niet uitgesteld kan worden. Dit betreft zorg waarbij er een aannemelijk risico is dat het niet geven van die zorg leidt tot onherstelbare schade voor de cliënt in de toekomst.

Binnen Huykman & Duyvestein zal worden gewerkt in ploegendiensten. Hoe minder contact mensen onderling hebben hoe beter dat op dit moment is. Dit geldt niet alleen voor het contact dat wij met u als klant hebben maar ook voor het onderlinge contact tussen onze medewerkers. Wij vragen u dan ook om alleen naar het bedrijf te komen.

In de praktijk betekent dit dat niet alle afspraken door kunnen gaan.

Voor nu hebben wij besloten:

-Schoenen die klaar zijn worden zoveel mogelijk opgestuurd, tenzij het gaat om een patiënt die bekend is met diabetes. Dan kan er een afspraak gemaakt worden. Uw aanmeter bepaalt of wij uw schoenen op sturen of dat een afspraak noodzakelijk is. Wij nemen in beide gevallen eerst contact met u op.

-Het aanmeten van een herhalingspaar schoenen wordt telefonisch gedaan. Beeldbellen via Whatsapp is ook mogelijk, ook hier bepaalt uw aanmeter of dit telefonisch kan.

-Nieuwe klanten voor (semi) orthopedische schoenen worden gebeld voor een telefonisch intakegesprek. Het aanmeten en gipsen gebeurt op een later tijdstip. Dit doen wij om het fysieke contact zoveel mogelijk te beperken.

-Alle afspraken voor het aanmeten van een 1e verstrekking steunzolen komen te vervallen. Herhalingsverstrekkingen voor steunzolen worden telefonisch afgehandeld en per post opgestuurd.

-Controle afspraken worden alleen gemaakt als dat echt niet kan wachten. Wij proberen zoveel mogelijk telefonisch op te lossen.

Wat betekent dit voor u?
Doordat wij werken in ploegendiensten kan het zijn dat u gezien wordt door een andere aanmeter. Uiteraard zullen wij te allen tijden proberen een afspraak bij uw vertrouwde aanmeter te maken, maar dit zal niet altijd gaan.

Wij hebben 3 paskamers aangepast door plexiglas schermen te plaatsen. Dit zijn dan ook de enige paskamers waar wij veilig kunnen werken, zowel voor u als klant als voor onszelf. Dit betekent wel dat wij nu minder paskamers tot onze beschikking hebben. Hierdoor zal het langer duren voordat wij een afspraak met u kunnen maken.

De levertijd van uw schoenen wordt langer. Ook wij hebben te maken met medewerkers die niet mogen werken i.v.m. ziekte/verkoudheidsklachten en partnerbedrijven die volledig gesloten zijn.

Wij gaan de komende weken evalueren of onze maatregelen in de praktijk werken. Het kan zijn dat wij alsnog dingen aan moeten passen, dit zal afhankelijk zijn van eventuele extra maatregelen vanuit de overheid en de richtlijnen van het RIVM.

Wij hopen op uw begrip.

Nieuws:
Paskamers en wachtruimte

Drie paskamers zijn voorzien van plexiglas schermen. De 3 paskamers zijn voorzien van een nummer zodat de klant weet in welke ruimte hij mag plaatsnemen. Na elk klantenbezoek worden de ruimtes schoongemaakt.

De balie is voorzien van een plexiglas scherm.
De wachtruimte is tijdelijk verplaatst naar een ruimte achter in het pand, waar de klant veilig kan plaatsnemen en de handen kan wassen. Wij zullen op het bedrijf duidelijk aangeven waar u naartoe moet lopen.

Nieuws:
WhatsApp

Er zijn 2 mobiele telefoons gereed gemaakt voor de aanmeters zodat zij kunnen beeldbellen met de klanten. Het beeldbellen wordt ingezet om samen met de klant nieuwe schoenen (herhalingsparen) uit te zoeken. Of dit goed werkt gaan we de komende week ervaren 😊

Heb je tips voor deze nieuwsbrief?

Iedere maand maken we met veel plezier deze nieuwsbrief. Heeft u tips of suggesties? Wij horen het graag!
Mail de redactie

Bekijk onze Brochure


Meld u aan voor onze nieuwsbrief en lookbooks


HUYKMAN & DUYVESTEIN
ZILVERSTRAAT 21
2544 EJ DEN HAAG