Mevrouw Oost is al klant bij Huykman en Duyvestein sinds 2007.

Mevrouw Oost heeft reumatoïde artritis (ontstekingen in de gewrichten), hielspoor (ontsteking aan een pees aan de onderzijde van de voet) aan beide voeten en hallux valgus (kromme grote teen) aan beide voeten.

Op voorschrift van de dokter draagt mevrouw half hoge orthopedische schoenen.

Mevrouw Oost zou graag slippers willen dragen tijdens de warme dagen in de zomer.

Als de schoenen in de zomer te warm zijn om te dragen, dan is het dragen van Sandalinos voor mevrouw Oost een goede oplossing, omdat de steunzool in het voetbed van de slipper verwerkt is en hierdoor steun kan bieden aan de onderzijde van de voet.

Mevrouw Oost is erg tevreden over de Sandalinos en heeft al meerdere paren bij ons besteld. Bij Sandalinos is het mogelijk om zelf het model en de kleur samen te stellen (Klik hier om uw Sandalinos online te ontwerpen). Mevrouw Oost heeft hier gebruik van gemaakt.

Bekijk onze Brochure


Meld u aan voor onze nieuwsbrief en lookbooks


HUYKMAN & DUYVESTEIN
ZILVERSTRAAT 21
2544 EJ DEN HAAG