Deze klant heeft in beide lange smalle platvoeten lisfranc artrose.

Lisfranc Artrose
Artrose | Alles wat je moet weten • ReumaNederland

In haar huidige oude orthopedische schoenen van een andere orthopedisch schoenmaker gaan de enkels en knieën in varus (kanteling naar buiten).
De linker knie en voeten zijn pijnlijk.
De hulpvraag van mevrouw was om het activiteitenniveau te behouden waarbij de zogeheten VAS score (pijnscore) wordt verlaagd van een pijnscore 6 naar een pijnscore 3. Ook wilde mevrouw meer kleurrijke schoenen. Samen met de revalidatie arts van het LangeLand ziekenhuis Revalidatie hebben wij een oplossing bedacht.

Het 1e paar (donkerblauw) wat wij gemaakt hebben, is een standaard doelmatig en adequaat hulpmiddel. Voor het 2e paar wilde mevrouw meer kleur. De schoenen zijn voorzien van een mediale versteviging (versterking aan de binnenzijde van de enkel) een afwikkelvoorziening waardoor de schoen meer rolt en een zoolverstijving. Door de schoenen stijf te maken is er bijna tot geen beweging meer in het lisfranc gewricht waardoor de pijn minder wordt.

Lisfranc Artrose – platvoet – Huykman&Duyvestein – Kleurige schoenen – Veters – Amerikaanse Derby – Vetersluiting – Luxe zorg

Bekijk onze Brochure


Meld u aan voor onze nieuwsbrief en lookbooks


HUYKMAN & DUYVESTEIN
ZILVERSTRAAT 21
2544 EJ DEN HAAG