Deze klant heeft forse artrose in de middenvoet van beide voeten. Daarnaast is een forse platvoet deformiteit te zien in beide voeten. Na vele jaren laarsjes van H&D te hebben gehad wilde de klant nu een sneaker schoen. Als inspiratie waren er wat plaatjes meegenomen van sneakers. Op basis van de plaatjes is het mogelijk om bij ons een schoen zelf (samen met de orthopedisch schoentechnoloog) samen te stellen.
Standsafwijking van de voet: platvoet.
Artrose van de middenvoet.

De sneakers is een hoge OSA schoen geworden, een rijgbottine. Hierbij is er in de schacht een versteviging gemaakt om de platvoet deformiteit te corrigeren. Er is een stijve afwikkeling toegevoegd om de beweging tussen de gewrichten in de middenvoet te beperken. Er is gekozen voor een mix tussen verschillende materialen om een speelse uitstraling te geven. De mix van de gekozen kleuren maakt dat de schoen zowel in de winter als in de zomer gedragen kan worden.

Wilt u ook schoenen op maat? Ga naar Contact – Huykman & Duyvestein.

350-5 Rijgbottine – sneakers – veterschoenen – artrose – excellente zorg – orthopedische schoenen.

Bekijk onze Brochure


Meld u aan voor onze nieuwsbrief en lookbooks


HUYKMAN & DUYVESTEIN
ZILVERSTRAAT 21
2544 EJ DEN HAAG