Orthopedie

U bevindt zich hier

Mode

Ga naar huykman-duyvestein.com

Veiligheidsschoenen

Ga naar veiligheidsschoenen

Administratief Medewerk(st)er kan je overal worden, maar wellicht past deze net iets beter!

Waarom? Omdat wij gespecialiseerd zijn in oplossingen op maat.
Letterlijk en figuurlijk.
Waarom? Omdat wij gespecialiseerd zijn in oplossingen op maat. Letterlijk en figuurlijk.
Wij helpen onze klanten (met en zonder voetproblemen) graag bij het maken of vinden van schoenen of schoenoplossingen op maat. De wens en mobiliteit van onze klanten staan hierbij centraal. Enthousiaste klanten en enthousiaste medewerkers. Daar doen we het voor!

Hoe zien wij deze functie?

Als collega op ons bedrijfsbureau ben je de verbinding tussen de klant en onze specialisten (adviseurs en technische collega’s). Zoals aangegeven is ons doel om klanten enthousiast te maken én te houden! Daar kan jij een belangrijke rol in spelen. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit contact met klanten en relaties aan de balie, per telefoon of digitaal. Dus als je gek bent op klantencontact zou dit zo maar jouw droombaan kunnen zijn.

Hoe zou voor ons jouw ideale profiel er uit zien?

Je houdt van samenwerken en vindt het leuk om anderen te helpen. Dit uit zich bijvoorbeeld zo: een klant wilt een schoenreparatie laten uitvoeren en heeft daar haast bij, omdat dit zijn enige paar schoenen is. Je collega ‘de reparateur’ heeft het erg druk. Toch is het van belang dat deze klant op de reparatie kan wachten. Jij bent daarin de schakel. Je beschikt dus over goede communicatieve vaardigheden en bent wel een beetje stressbestendig. Daarnaast kun je besluitvaardig zijn en probeer je iedereen zo goed mogelijk te helpen. Als opleiding heb je minimaal een MBO opleiding afgerond. Heb je al ervaring in het vak opgedaan of ervaring met klantcontact, dan heb je een voorsprong, maar het is geen must! En natuurlijk wil je je inzetten om enthousiaste klanten te creëren!

Spreekt dit aanbod je aan?

Een parttime functie van 16 uur, waarbij je op woensdag en donderdag aanwezig bent. Een contract van zeven maanden, met een intentie tot verlengen. Deelname in het pensioenfonds voor detailhandel waarbij wij als werkgever de helft betalen. Het is naar ons idee een afwisselende en verantwoordelijke baan. Wij vinden onszelf een gezellig bedrijf en houden van een feestje.

Word je hier enthousiast van? Dan is dit wellicht je volgende stap!

Stuur je schriftelijke sollicitatie (cv en een leuke motivatie) naar onze collega Wendy Duyvestein ([email protected]). Wellicht zit je dan binnenkort bij ons aan tafel om te kijken of wij bij elkaar passen.


Meld u aan voor onze nieuwsbrief en lookbooks


HUYKMAN & DUYVESTEIN
ZILVERSTRAAT 21
2544 EJ DEN HAAG