Orthopedie

U bevindt zich hier

Veiligheidsschoenen

Ga naar veiligheidsschoenen

Welke bewegingstechnoloog of fysiotherapeut wil bij ons het aller aller aller leukste vak van de wereld komen leren?

Je lekker voelen in en met je schoenen!
Sinds 1781 zet Huykman en Duyvestein zich samen met haar enthousiaste collega’s in voor klanten met en zonder voetproblemen. Door het constant leveren van kwaliteit, zorg en service én het blijven investeren in kennis en innovatie, zijn wij in staat onze klanten te voorzien van unieke, comfortabele en modieuze schoenoplossingen op maat. En dat is iets waar we best trots op zijn.

De wens van onze klant in combinatie met loopplezier, comfort en uitstraling staat hierbij voorop. Wij maken niet alleen schoenoplossingen naar aanleiding van een doorverwijzing van een arts. Men kan bij ons ook terecht voor handgemaakte luxe herenschoenen. Meer informatie is te vinden op onze website: www.hdos.nl.

Wat denk je van deze functie?
Als orthopedisch schoentechnoloog adviseer je klanten en betrokken medisch specialisten over orthopedische schoenoplossingen. Je meet, past en levert orthopedisch schoentechnische hulpmiddelen en wikkelt (helaas) de daarmee samenhangende administratie af. Ook kan je aanpassingen aan schoenen (deels) zelf doen.

Ik hoor je denken, ik ben toch geen orthopedisch schoentechnoloog!
Wij gaan jou de komende jaren klaar stomen voor deze functie. In het 1e jaar volg je een interne opleiding aangevuld met een branche specifieke cursus.
Ben je na dit jaar net zo enthousiast als wij over het mooiste vak van de wereld, dan is er de mogelijkheid om een 2 jarige deeltijd opleiding te volgen aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Sluit je de opleiding succesvol af dan kun jij als orthopedisch schoentechnoloog zelfstandig klanten helpen aan orthopedische hulpmiddelen.

Spreekt dit aanbod je aan?
Een één jarige aanstelling (32-urige werkweek), met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd, een opleiding en een baan waarin je naast professionele ontwikkelingsmogelijkheden veel vrijheid hebt om je werk zelf in te delen. Je collega’s vinden het een afwisselende verantwoordelijke baan waarin creativiteit en ambacht centraal staan.

Word je hier enthousiast van? Dan is dit wellicht je volgende stap!
Stuur je schriftelijke sollicitatie (CV en een leuke motivatie) naar onze collega Wesley Duyvestein (info@hdos.nl). Wellicht zit je dan binnenkort bij ons aan tafel om te kijken of wij bij elkaar passen.

Bekijk onze Brochure


Meld u aan voor onze nieuwsbrief en lookbooks


HUYKMAN & DUYVESTEIN
ZILVERSTRAAT 21
2544 EJ DEN HAAG