Orthopedie

U bevindt zich hier

Veiligheidsschoenen

Ga naar veiligheidsschoenen

Missie

Sinds 1781 zetten wij ons samen met onze medewerkers en klanten in voor mensen met en zonder voetproblemen. Door het constant kunnen leveren van kwaliteit, excellente zorg en service en het blijven investeren in kennis en innovatie zijn wij instaat onze klanten te voorzien van unieke, comfortabele en modieuze schoenoplossingen op maat.

Wij streven naar enthousiaste klanten, de wens van onze klant in combinatie met loopplezier, comfort en uitstraling staat hierbij voorop.

Visie

Ons doel is niet alleen onze klanten voet- en loopcomfort te bieden, maar ook om onze klanten met een goed gevoel en een paar mooie schoenen naar huis te laten gaan.

Om dit te kunnen bieden investeren wij veel in kennis, techniek, ontwikkelingen, onze medewerkers en in onze klanten. Samen met onze medewerkers en onze klanten kunnen wij mooie en unieke producten blijven maken. Om aan de wens van onze klant te kunnen voldoen, blijft het vakmanschap een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Daarom besteden wij veel tijd in (interne) opleidingen, nieuwe technieken (CAD-CAM), onze medewerkers en het opleiden van nieuwe mensen (medewerkers). Hierdoor zijn wij instaat om onze kwaliteit te waarborgen binnen onze organisatie.

Kernwaarden

KWALITEIT, UNIEK, MODIEUS EN MOBIEL

Dit zijn de kernwaarden van uw schoenmaker! Deze, op het oog, simpele woorden weerspiegelen waar wij voor staan en waar wij samen met onze medewerkers elke dag hard aan werken.

Door innovatie, kennis en vakmanschap leveren wij KWALITEIT. Door te luisteren naar de wens van de klanten leveren wij een UNIEK en MODIEUS product. Door dit centraal te stellen zijn wij in staat met het functionele het visuele te behalen. MOBIEL met een mooie, modieuze door uzelf samengestelde schoen.

Bekijk onze Brochure


Meld u aan voor onze nieuwsbrief en lookbooks


HUYKMAN & DUYVESTEIN
ZILVERSTRAAT 21
2544 EJ DEN HAAG