Orthopedie

U bevindt zich hier

Veiligheidsschoenen

Ga naar veiligheidsschoenen

Als Orthopedisch Schoentechnoloog weet jij als geen ander welke organisatie bij je past!

Je lekker voelen in en met je schoenen!

Sinds 1781 zet Huykman en Duyvestein zich samen met haar enthousiaste collega’s in voor klanten met en zonder voetproblemen. Door het constant leveren van kwaliteit, zorg en service én het blijven investeren in kennis en innovatie, zijn wij in staat onze klanten te voorzien van unieke, comfortabele en modieuze schoenoplossingen op maat. En dat is iets waar we best trots op zijn.

De wens van onze klant in combinatie met loopplezier, comfort en uitstraling staat hierbij voorop. Wij maken niet alleen schoenoplossingen naar aanleiding van een doorverwijzing van een arts. Men kan bij ons ook terecht voor handgemaakte luxe herenschoenen.

De wens van onze klant in combinatie met loopplezier, comfort en uitstraling staat hierbij voorop. Wij maken niet alleen schoenoplossingen naar aanleiding van een doorverwijzing van een arts. Klanten kunnen bij ons ook terecht voor veiligheidsschoenen, steunzolen, slippers en nog veel meer. Kijk gerust op onze website hdos.nl om te zien wat wij nog meer doen. 

Wat denk je van deze functie?

Als orthopedisch schoentechnoloog adviseer je klanten en betrokken medisch specialisten over orthopedische schoenoplossingen. Je meet, past en levert orthopedisch schoentechnische hulpmiddelen en wikkelt (helaas) de daarmee samenhangende administratie af. Ook kan je aanpassingen aan schoenen doen en schoenen (deels) zelf veranderen.

Herken je jezelf in dit profiel?

Je vindt het leuk om klanten te helpen en kunt goed samenwerken met collega’s. Je snapt dat communicatie een belangrijk onderdeel van je vak is en je bent best een beetje stressbestendig. Daarnaast vind je het wel prettig om besluiten te nemen. Als opleiding heb je minimaal de MBO opleiding aan de DHTA gedaan, of de HBO variant aan Fontys Hogeschool. Of je bent bijna afgestudeerd. Heb je al ervaring in het vak opgedaan (bijvoorbeeld leesten maken), dan is dat vanzelfsprekend een pré! Maar als je dat niet hebt dan is dat zeker geen reden om niet te solliciteren. En natuurlijk wil je je inzetten om enthousiaste klanten te creëren!

Spreekt dit aanbod je aan?

Een één jarige aanstelling (24 tot 38-urige werkweek), met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd, (indien van toepassing) een interne opleiding en een baan waarin je naast professionele ontwikkelingsmogelijkheden veel vrijheid hebt om je werk zelf in te delen. Je collega’s vinden het een afwisselende verantwoordelijke baan waarin creativiteit en ambacht centraal staan.

Word je hier enthousiast van? Dan is dit wellicht je volgende stap!

Stuur je schriftelijke sollicitatie (cv en een leuke motivatie) naar onze collega Wendy Duyvestein (wd@hdos.nl). Wellicht zit je dan binnenkort bij ons aan tafel om te kijken of wij bij elkaar passen.

Bekijk onze Brochure


Meld u aan voor onze nieuwsbrief en lookbooks


HUYKMAN & DUYVESTEIN
ZILVERSTRAAT 21
2544 EJ DEN HAAG