Orthopedie

U bevindt zich hier

Veiligheidsschoenen

Ga naar veiligheidsschoenen

Werkplaats Medewerk(st)er met 2 rechterhanden!

Wij helpen onze klanten (met en zonder voetproblemen) graag bij het maken of vinden van schoenen of schoenoplossingen op maat. De wens en mobiliteit van onze klanten staan hierbij centraal. Enthousiaste klanten en enthousiaste medewerkers. Daar doen we het voor!

Hoe zien wij deze functie?

Als werkplaats medewerk(st)er ben je met jouw 2 rechter handen verantwoordelijk voor de basis van het orthopedisch schoenproces. Namelijk het aanpassen van leesten en de bijbehorende supplementen. Het afwerken van steunzolen of semi orthopedische schoenen hoort ook bij je werkzaamheden. Je bent niet bang voor (schuur)machines en je vind het leuk om met je handen te werken.

Je kunt gestructureerd werken en goed samenwerken met collega’s. Dit uit zich bijvoorbeeld zo: Een collega van de administratie vraagt of je met spoed een schoenreparatie kunt doen omdat er een klant aan de balie staat die maar 1 paar schoenen heeft. Je geeft dit werk voorrang op het andere werk om een enthousiaste klant te creëren en vraagt daarna als het nodig is aan jouw collega’s op de werkplaats of ze jou kunnen helpen met het werk dat hierdoor bleef liggen.

Als opleiding heb je minimaal de MBO opleiding aan de DHTA gedaan. Als je al ervaring in het vak hebt opgedaan (bijvoorbeeld leesten maken of reparatie werkzaamheden), dan is dat zeker een pré! Mocht je geen vakgerelateerde opleiding hebben gedaan, maar wel ervaring hebben in een ander technisch beroep (bijvoorbeeld meubelmaker), reageer dan ook zeker op deze vacature!

Spreekt dit aanbod je aan?

Een fulltime aanstelling (38-urige werkweek). Een contract van twaalf maanden, met een intentie tot verlengen. Deelname in het pensioenfonds voor detailhandel waarbij wij als werkgever de helft betalen. Het is naar ons idee een afwisselende en verantwoordelijke baan. Wij vinden onszelf een gezellig bedrijf en houden van een feestje.

Word je hier enthousiast van? Dan is dit wellicht je volgende stap!
Stuur je schriftelijke sollicitatie (CV en een leuke motivatie) naar Wendy Duyvestein (wk@hdos.nl). Wellicht zit je dan binnenkort bij ons aan tafel om te kijken of wij bij elkaar passen.

Bekijk onze Brochure


Meld u aan voor onze nieuwsbrief en lookbooks


HUYKMAN & DUYVESTEIN
ZILVERSTRAAT 21
2544 EJ DEN HAAG